Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه شهرکرد گفت: طی تفاهم‌نامه میان وزارت علوم و وزارت نیرو دانشگاه‎ها ملزم به راه‌اندازی سایت تولید برق خورشیدی هستند که از برنامه‌های سال‌های آینده و در چشم‌انداز پنج ساله دانشگاه سایت تولید برق خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی راه‌اندازی خواهد شد که این امر علاوه بر صرفه‌جویی اقتصادی در زمینه برق، می‌تواند برای استان یک الگوسازی به شمار آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محسن مبینی در نشست خبری امروز خود اظهار کرد: دانشگاه شهرکرد جزء دانشگاه‌های جامع استان محسوب می‌شود که ۴۰ سالگی تاسیس و راه‌اندازی این دانشگاه مقارن با ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی است.

وی افزود: دانشگاه شهرکرد جزء ۳۰ دانشگاه برتر در حوزه مدیریت سبز است که مجوز حضور در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تهران را دارد که این انتخاب به واسطه دستاوردهای اجرایی و عملیاتی در حوزه مدیریت سبز بوده است.

مبینی گفت: دستورالعمل تشکیل شورای راهبری در دانشگاه‌ها از سال ۹۵ به دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم ابلاغ شد که به سه محور اصلی مصرف انرژی، مواد و محیط‌زیست پرداخته می‌شود که در این راستا در دانشگاه شهرکرد این شورا در حد موسسه با دو کمیته اصلاح الگوی مصرف و کمیته فرهنگی و آموزشی تشکیل شد.

وی بیان کرد: رئیس دانشگاه شهرکرد به عنوان رئیس شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه، معاون اداری مالی دانشگاه  به عنوان نائب رئیس شورا و مدیر حوزه فنی عمرانی دانشگاه به عنوان دبیر شورای راهبری هستند.

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه وزارت علوم متولی تحقیقات و فناوری است، تصریح کرد: در دانشگاه‌ها پتانسیل‌های علمی، تخصصی و کارشناسی خوبی وجود دارد که در سایر ارگان‌ها و نهادها نیست به همین دلیل این وزارتخانه برای مدیریت سبز انتخاب شد.
وی اصلاح الگوی مصرف برق را از دستاوردهای دانشگاه شهرکرد در حوزه مدیریت سبز بیان کرد و گفت: با خازن‌گذاری و اصلاح شبکه برق این دانشگاه، در هر ماه حدود سه میلیون تومان در مصرف برق صرفه‌جویی شده و خاموشی‌ها نیز کاهش یافته است.

مبینی ساخت مخازن آب بهداشتی و اصلاح شبکه فاضلاب دانشگاه، استفاده از سرریز آب استخر شنا و جکوزی و ذخیره آب‌ها در مخزن ۳۰۰ متر مکعبی در هر هفته برای آبیاری فضای سبز و صرفه‌جویی ۲۲ هزار متر مکعبی در مصرف آب طی یک سال اخیر، دانشگاه هوشمند شامل مدیریت و مانیتورینگ آب مخازن، مزرعه تحقیقاتی، مدیریت گلخانه تحقیقاتی و مدیریت موتورخانه‌ و اجرای سقف عایق در آزمایشگاه‌های دانشکده کشاورزی از نوع ساندویچی پنل را از دیگر دستاوردهای دانشگاه در حوزه مدیریت سبز برشمرد.

وی گفت: یکی از اقداماتی که تاحدودی اجرایی شده جمع‌آوری آب‌های سطحی ناشی از بارش و تصفیه فاضلاب دانشگاه بود که از اقدامات آتی این دانشگاه بحث تصفیه‌خانه خواهد بود.

مبینی اضافه کرد: از دیگر دستاوردها می‌توان به اصلاح الگوی مصرف گاز و عایق‌سازی دودکش‌های موتورخانه‌‎های تمامی خوابگاه‌ها، تعمیرات اساسی موتورخانه دانشکده‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، بهینه‌سازی موتورخانه خوابگاه برادران شهید رجایی، باهنر و خوابگاه خواهران نرگس، عایق‌کاری و عایق‌سازی سقف دانشکده کشاورزی و صرفه‌جویی ۴۵ هزار متر مکعبی سال ۹۵ نسبت به سال ۹۶ اشاره کرد.

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه شهرکرد بیان کرد: طی تفاهم‌نامه میان وزارت علوم و وزارت نیرو دانشگاه‎ها ملزم به راه‌اندازی سایت تولید برق خورشیدی هستند که از برنامه‌های سال‌های آتی و در چشم‌انداز پنج ساله دانشگاه سایت تولید برق خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی راه‌اندازی خواهد شد که این امر علاوه بر صرفه‌جویی اقتصادی در زمینه برق، می‌تواند برای استان یک الگوسازی به شمار آید.

وی ادامه داد: در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر علاوه بر بیوگاز یک سایت تولید برق خورشیدی راه‌اندازی خواهد شد که چهارمحال و بختیاری یکی از کاندیداهای تولید برق خورشیدی در کشور مطرح است که تاکنون در این زمینه هیچ اقدامی در استان صورت نگرفته است.

مبینی بررسی امکان تولید بیوگاز از فضولات دامداری دانشگاه با هدف تولید برق، تدوین و تصویب برنامه پنج ساله دانشگاه تا سال ۱۴۰۲ را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و گفت: برای استفاده از فرایند بیوگاز در زمینه تولید گاز طبیعی و تولید برق می‌توان از دامداری موجود در دانشگاه به صورت پایلوت این بحث را اجرا کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه شهرکرد آمادگی کامل دارد تا دستاوردهای حوزه مدیریت سبز دانشگاه را در اختیار تمامی سازمان‌ها و ارگان‌ها قرار دهد که با این کار می‌توان تولیدات دانشگاه را به ثروت تبدیل کرد زیرا در آینده دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های ثروت‌آفرین و کارآفرین پیش‌ می‌روند.
مبینی حذف کاغذ از تعدادی از روندهای اداری و مکاتبات، حذف ظروف یکبار مصرف از سلف سرویس دانشجویان از سال آتی و برگزاری کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف آب را از دیگر اقدامات دانشگاه در حوزه مدیریت سبز برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شهركرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای